!--
-->

Autobuzul de pe ruta Chișinău-Țâpala, cu 35 de pasageri la bord, a ajuns într-un şant. Care este starea călătorilor (FOTO)
Ninsoarea abundentă a creat probleme de drumurile din ţară. Din cauza condiţiilor meteo, autobuzul de pe ruta Chişinău - Ţâpala, care avea 35 de pasageri la bord, a derapat şi a ajuns într-un şanţ.Accidentul s-a produs pe drumul dintre localităţile Puhoi şi Ţâpala.
Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pasagerii au fost preluaţi de un alt autobuz.
Un alt accident a avut loc în comuna Ruseştii Noi. Tot din cauza ninsorii, şoferul unei ambulanţe a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit.
PUBLIKA.MD aminteşte că în total, în întreaga ţară, s-au produs 65 de accidente, în urma cărora au fost răniţi 11 oameni.
Un microbuz, care transporta un grup de muncitori la o întreprindere, s-a răsturnat lângă satul Şerpeni, Anenii Noi, şi a nimerit într-un şanţ. Şi pe drumul Chişinău- Dubăsari, un maxi-taxi de pe linia Chişinău - Izbişte a derapat şi s-a răsturnat. Două maşini au ajuns în şanţ în apropiere de satul Bursuc, Nisporeni.

Citește mai mult: https://www.publika.md/autobuzul-de-pe-ruta-chisinau-tapala-cu-35-de-pasageri-la-bord-a-ajuns-intr-un-sant-care-este-starea-calatorilor-foto_2992746.html#ixzz54bnDnV95 
Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebookскачать dle 11.3
---
Add comment

Add comment

reload, if the code cannot be seen