Ultima DORINTA a Ionelei Prodan RESPECTATA CU SFINTENIE de fiicele sale. Cum va fi inmormantata marea artista a folclorului ROMANESC: „O sa o imbracam in…”
Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, dupa o lunga lupta cu boala. Cantaretata de muzica populara suferea de cancer pancreatic si de ceva timp era conectata la aparate. Elena Merisoareanu, una dintre prietenele si colegele de scena ale Ionelei Prodan este distrusa de veste.
Ionela Prodan, inmormantata in costum popular! Va fi depusa la Bellu
„Sunt distrusa! Am auzit ca a murit Ionela Prodan si nu am crezut. Am vorbit cu Anamaria si mi-a confirmat. Eu am vazut-o in viata acum trei saptamani, am fost la ea. O sa merg cu Anamaria sa cautam costumul popular sa o imbracam. Maine va fi depusa la Bellu. Nu-mi vine sa cred! Ma doare sufletul, nu mai pot sa vorbesc…Am atatea amintiri cu ea, am ultimul ei CD pe care mi l-a dat. Am fost apropiata de ea. Dumnezeu sa o ierte!”, ne-a declarat cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu.
Ionela Prodan a fost vegheata in spital in toata aceasta perioada de fiica sa, Anamaria Prodan. Aceasta a stat permanent langa mama sa, iar de putin timp in tara a venit si Anca, cealalta fiica a artistei, stabilita in SUA. Ionela Prodan avea 70 de ani si a fost diagnosticata cu cancer pancreatic.
Imediat dupa anuntul mortii sale, Anamaria Prodan a postat un mesaj sfasietor pe pagina ei de Facebook.
„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ŞI VEI RĂMÂNE FORŢA VIEŢII MELE!!!TU EŞTI ICOANA VIEŢII MELE! ŞTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ŞI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ŞI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEŢII MELE!
Când viaţa greu te va ncerca
Şi n suflet teama ţi va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranţa moare ultima !
Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ţi l aşterne n fata
Nu i fa pe plac la şugubeaţă !скачать dle 11.3
---
Add comment

Add comment

reload, if the code cannot be seen